Lisnato testo razvući na tanki list i iseći manje kvadrate.
U činiji sjediniti sojine ljuspice, kečap, rendani trapist, posoliti, pobiberiti i začiniti bosiljkom. Po malo mase stavljati u sredinu kocke i preklopiti, tako da se dobije trougao. Viljuškom pritisnuti krajeve da se dobro zalepe.
Premazati svaki trougao umućenim jajetom i posuti semenkama susama i lana. Staviti trougliće u tepsiju i ispeći u zagrejanoj rerni na 220*C, oko 25 minuta.
Servirati sojine trougliće i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 195 kcal
Natrijum - 417 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 53 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 24 mg
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 16 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 97.5 kcal
Natrijum - 208.5 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 26.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 12 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 8 g
Ugljeni hidrati (%) - 15.5 %
Vlakna - 1 g