Želatin razmutiti sa malo vode i ostaviti da odstoji. Maline zagrejati u šerpi, dodati želatin i kratko prokuvati. Ostaviti sa strane da se prohladi. Razmutiti puding sa malo mleka. Preostalo mleko skuvati, dodati razmućen puding i kuvati dok se ne zgusne. U prohlađen puding staviti kockice banana. Kalup obložiti keksom, sipati masu od malina, poklopiti drugim redom keksa, preliti puding sa bananama i poklopiti ponovo sa keksom. Ostaviti tortu u frižider da se hladi. Pre služenja umutiti šlag sa vodom, ukrasiti tortu i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 195 kcal
Natrijum - 60 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 36 g
Ugljeni hidrati (%) - 71 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 97.5 kcal
Natrijum - 30 mg
Masti - 2.5 g
Masti (%) - 10.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 18 g
Ugljeni hidrati (%) - 35.5 %
Vlakna - 1.5 g