Orahe preliti sa malo mleka i prokuvati odnosno popariti.
Zagrejati preostalo mleko sa šećerom, dodati razmućen puding i kuvati dok se ne zgusne. U puding dodati, belu čokoladu, poparene orahe i promešati.
Penasto umutiti margarin i sjediniti sa filom.
Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag i odvojiti manji deo za ukrašavanje torte.
Preostali šlag staviti u fil, promešati i filovati kore.
Tortu premazati i ukrasiti šlagom i ohladiti.
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 340 kcal
Ugljeni hidrati - 4 g
Ugljeni hidrati (%) - 5 %
Masti - 22 g
Masti (%) - 40 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 28 mg
Ugljeni hidrati - 35 g
Ugljeni hidrati (%) - 55 %
Natrijum - 145 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Ugljeni hidrati - 2 g
Ugljeni hidrati (%) - 2.5 %
Masti - 11 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 14 mg
Ugljeni hidrati - 17.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 27.5 %
Natrijum - 72.5 mg
Vlakna - 0.5 g