U činiju staviti brašno, kvasac, so, šećer, omekšali margarin i uz dolivanje vode i mleka umesiti glatko
testo. Podeliti testo na tri jufke i ostaviti na toplom da se udvostruči.
U činiji sjediniti sitan sir, jaja, ljuspice soje i šampinjone.
Testo razviti oklagijom na pravougaonik, premazati smesom i urolati. Rolat seći dijagonalno tako da se dobiju trouglovi.
Poređati ih u pripremljen pleh, premazati umućenim jajetom, posuti susamom i peći u rerni zagrejanoj na 180°C dok ne porumene.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 234 kcal
Belančevine - 10 g
Belančevine (%) - 17 %
Masti - 5 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 28 mg
Ugljeni hidrati - 36 g
Ugljeni hidrati (%) - 62 %
Natrijum - 135 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 117 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 8.5 %
Masti - 2.5 g
Masti (%) - 10.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 14 mg
Ugljeni hidrati - 18 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Natrijum - 67.5 mg
Vlakna - 0.5 g