U šerpu staviti vodu, so i margarin. Šerpu staviti na vatru da se maragarin rastopi. Dodati pšenično i brašno od soje i promešati.
Skinuti sa vatre i uz stalno mešanje dodavati jedno po jedno jaje. Smesu ostaviti da se ohladi.
Staviti smesu u dresir džak i istisnute krofne ređati u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Krofne peći u rerni zagrejanoj na 220°C, bez otvaranja rerne, oko 20 minuta, odnosno dok ne dobiju zlatnu boju. Krofnice ohladiti i preseći na polovine.
Na zagrejanom ulju propržiti semenke bundeve i sojine ljuspice i ohladiti. U ohlađenu smesu dodati sitan sir, promešati i napraviti nadev. Puniti krofne nadevom, poklopiti i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 105 kcal
Natrijum - 87 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 47 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 34 mg
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 20 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 33 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 52.5 kcal
Natrijum - 43.5 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 23.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 17 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 10 %
Ugljeni hidrati - 4.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 16.5 %
Vlakna - 0 g