Radnu površinu posuti brašnom, oklagijom rastanjiti lisnato testo i iseći na 4 jednaka komada.
Premazati senfom, a zatim kečapom. Kobasice staviti na testo, urolovati i poređati u nauljenu posudu.
Žumance i mleko umutiti, premazati rolnice i posuti kimom i susamom.
Peći u zagrejanoj rerni na 200*C, oko 15 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 150 g
Energetska vrednost porcije - 435 kcal
Natrijum - 1110 mg
Masti - 24 g
Masti (%) - 42 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 81 mg
Belančevine - 25 g
Belančevine (%) - 20 %
Ugljeni hidrati - 48 g
Ugljeni hidrati (%) - 38 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 75 g
Energetska vrednost porcije - 217.5 kcal
Natrijum - 555 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 40.5 mg
Belančevine - 12.5 g
Belančevine (%) - 10 %
Ugljeni hidrati - 24 g
Ugljeni hidrati (%) - 19 %
Vlakna - 2 g