Baget izdubiti i staviti u frižider da se ohladi.
Rastopiti želatin, pomešati sa kiselom pavlakom, dodati iseckanu barenu šunku, sitan sir, sitno iseckane kisele krastavce, iseckan peršun i posoliti.
Sve dobro izmešati, pa tim filom napuniti baget i u uspravnom položaju ga staviti ponovo u frižider da se stegne.
Punjeni baget iseći na kriške i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 70 kcal
Natrijum - 242 mg
Masti - 1 g
Masti (%) - 12 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 5 mg
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 32 %
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 56 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 25 g
Energetska vrednost porcije - 35 kcal
Natrijum - 121 mg
Masti - 0.5 g
Masti (%) - 6 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 2.5 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 16 %
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 28 %
Vlakna - 0 g