Napraviti nadev od hidriranih sojinih ljuspica, iseckanih šampinjona, rendanog tofu sira, kečapa, posoliti, pobiberiti i posuti origanom.
U tepsiju ređati po red heljdinih kora, poprskati uljem i mineralnom vodom, staviti nadev i ponavljati postupak dok se ne potroše sastojci.
Pitu iseći na kocke, preliti kiselom vodom i peći u rerni zagrejanoj na 200°C dok ne porumeni.
Pitu sa heljdinim korama i sojinim ljuspicama servirati toplu uz napitak po želji.
Porcija za odraslu osobu - 270 g
Energetska vrednost porcije - 540 kcal
Natrijum - 732 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 30 g
Belančevine (%) - 23 %
Ugljeni hidrati - 83 g
Ugljeni hidrati (%) - 63 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 135 g
Energetska vrednost porcije - 270 kcal
Natrijum - 366 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 7 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 15 g
Belančevine (%) - 11.5 %
Ugljeni hidrati - 41.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 31.5 %
Vlakna - 1 g