Sve sastojke staviti u aparat za pečenje hleba, tim redom kako je nabrajano u sastojcima.
Uključiti aparat i u toku dva sata će se testo umesiti, podići i ispeći krckav i fin hleb.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 270 kcal
Belančevine - 7 g
Belančevine - 11 g
Masti - 6 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 47 g
Vlakna - 69 g
Natrijum - 72 mg
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 135 kcal
Belančevine - 3.5 g
Belančevine - 5.5 g
Masti - 3 g
Masti (%) - 10 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 23.5 g
Vlakna - 34.5 g
Natrijum - 36 mg
Vlakna - 1.5 g