U voku ili dubljoj šerpi u malo vode kuvati zajedno pirinač i povrće.
Pred kraj kuvanja dodati pesto sos i orahe i lagano promešati.
Pilav servirati na tanjir i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 230 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Belančevine - 5 g
Ugljeni hidrati - 12 g
Masti - 4 g
Masti (%) - 23 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 27 g
Ugljeni hidrati (%) - 65 %
Natrijum - 50 mg
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 115 g
Energetska vrednost porcije - 85 kcal
Belančevine - 2.5 g
Ugljeni hidrati - 6 g
Masti - 2 g
Masti (%) - 11.5 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 13.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 32.5 %
Natrijum - 25 mg
Vlakna - 3 g