Toggle Navigation

 

Pizzajole

Ovaj recept sam sam smislio, a lako se pravi, ja sam ga svrstao u topla predjela...

Plativoo
Priprema

Prvo spremamo fil kojim se filuju kore. U posudu sipamo sitni sir, jogurt, ulje, jaja i paradajiz pire, posolimo, dobro izmešamo mikserom, a zatim dodamo izrendanog sira, origano i rendanu šunkaricu. Promešamo da se sjedini i filujemo kore. (Kore razmotavamo u rolne i tako redjamo u tepsiju). Poredjane rolne premažemo samo vodom i stavljamo da se peče u rernuzagrejanu na 220*C, dok ne dobiju zlatnu boju. Pizzajole isečemo na manje komade, serviramo uz kečap i jogurt ( a ko voli može izrendati još sira preko isečenih parčadi).

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

DraganChe

Sastojci

    • 250 g sitnog sira
    • 2 dl jogurta
    • 1 dl ulja
    • 4 jaja
    • 3 dl paradajiz pirea
    • 150 g sira trapista
    • 200 g šunkarice
    • origano
    • so