Kora: Penasto umutiti 7 jaja sa 8 kašika šećera, dodati 3 žumanca i mutiti dok se šećer ne rastopi. Zatim dodati 7 kašika mlevenih lešnika, 5 kašika rendane čokolade, 1 kašiku brašna i 1 kašiku ulja. Smesu pažljivo promešati varjačom, sjediniti sastojke i razliti u kalup obložen papirom za pečenje. Koru peći u rerni zagrejanoj na 200*C oko 20 minuta. Ponoviti postupak i ispeći još jednu koru
Fil 1: U šerpu staviti žumanca, šećer, brašno i mleko, promešati i ukuvati na pari dok se ne zgusne. Krem ostaviti da se dobro ohladi. Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu, dodati u ohlađen krem i promešati, podeliti na dva dela i u jedan deo staviti 200 g otopljene crne čokolade, a u drugi deo 200 g šlag kreme od vanile
Fil2 : Umutiti 300 g šlaga sa 200 ml hladnog mleka, dodati mlevenu plazmu (200 g) i jednu kiselu pavlaku.
Filovanje: Redjati-kora, pola fila 2, ananas, fil sa čokoladom, kora, fil 2, jafa umočena u malo soka od narandze, fil sa šlagom . Tortu dekorisati šlagom
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 110 kcal
Natrijum - 817 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 39 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 50 mg
Belančevine - 16 g
Belančevine (%) - 58 %
Ugljeni hidrati - 3 g
Ugljeni hidrati (%) - 4 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 55 kcal
Natrijum - 408.5 mg
Masti - 2.5 g
Masti (%) - 19.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 25 mg
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 29 %
Ugljeni hidrati - 1.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 2 %
Vlakna - 0.5 g