U manjoj šerpici sjediniti 150 g šećera, 125 g margarina, 0,5 dl vode. Kuvati na umerenoj temperaturi dok se ne dobije ujednačena smesa. Dodati čokoladu u prahu i mleveni keks i dobro promešati pa ostaviti na stranu. U drugoj šerpi sjediniti 150 g šećera, 125 g margarina i 0,5 dl vode, zagrejati dok se sastojci ne rastope. Dodati kokos, dobro izmešati i ostaviti po strani. U trećoj šerpi razmutiti puding u soku od pomoradže i dodati kašiku šećera. Kuvati na umerenoj temperaturi dok se ne zgusne. Kalup za piramidu obložiti celofanom pa prvo sipati prohladjen puding i sačekati desetak minuta kako bi se steglo. Preko sipati fil sa kokosom pa opet sačekati desetak minuta i na kraju sipati fil sa čokoladom. Prekriti celofanom i ostaviti na hladnom mestu da se dobro stegne. Kada se kolač stegne izvaditi iz kalupa, preliti rastopljenom čokoladom i poslužiti prohladjen...