Toggle Navigation

 

Maksimova slatka čarolija

Prelepa torta, probajte je svakako!

Plativoo
Priprema

Skuvati puding sa mlekom u koje je dodat šećer. U vreo puding staviti čokoladu da se otopi. Umutiti margarin sa prah šećerom i sjediniti sa ohladjenim filom. Posebno umutiti šlag kremu sa kiselom (mineralnom) vodom. Filovati: kora, fil, šlag, kora, fil, šlag i sve tako dok se sav materijal ne utroši. Ukrasiti po želji!

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

60 min.

Autor:

s.pavlovic

Sastojci

    • 1 pakovanje kora za rozen tortu
    • 3 pudinga puding sa ukusom slatke pavlake
    • 1 l mleka
    • 5 kašika šećera
    • 300 g bele čokolade
    • 1 margarin
    • 100 g prah šećera
    • 500 g šlag krema
    • 500 ml mineralne (kisele) vode