Razraditi margarin sa šećerom, dodati jaja, mleko i na kraju brašno pomešano sa praškom za pecivo. Umesiti mekano testo i ostaviti jedan sat da odmara. Testo podeliti na 5 jufkica i od svake rastanjiti na papiru za pečenje kore. Najbolje je uraditi svih pet pa tek onda peći. Peći po 5 minuta na 200 stepeni. Gotove se same odvoje od papira. Prvo razmutiti brašno u malo mleka da se ne prave grudvice, dodati ostalo mleko. Na ringlu staviti šećer da se topi i sve vreme mešati da se ravnomerno istopi. Kada se napravi karamel, ubaciti mleko sa brašnom, ali prethodno ga promešati da se ujednači masa. Mešati dok ne zagusti krem. U mlak umutiti margarin i vanil-šećer. Napraviti standardnu glazuru, čokolada za kuvanje i ostatak margarina, i malo ulja da glazura ima sjaj. Ostavititi kolač da prenoći da bi kore omekšale.