U mlako mleko sa kašičicom šećera i brašna staviti kvasac da nabubri. U činiju sipati deo brašna, so, šećer, ulje, jaja, pavlaku i pripremljen kvasac, pa u početku testo mesiti sa varjačom. Zatim uz dodavanje ostatka brašna i smlaćenog jogurta umesiti testo i ostaviti ga 30 min da uskisne. Uskislo testo podeliti na 10 jufkica. Osam jufkica premazati margarinom, a dve ostaviti nenamazane.Po četiri namazane jufke slagati jednu preko druge, a odgore staviti petu nenamazanu. Tako isto uraditi sa ostalih 5 jufkica. Prvu naslaganu jufku tanje rasklagijati , pa je podeliti na 4 dela, a svaku četvrtinu jos na 6,( znači da ćete dobiti 24 kiflice od jedne jufke). Na isti način napraviti kiflice od druge jufke. Složiti ih u pleh (izadje 2 pleha),p okriti ih i ostaviti 1h da se udvostruče u plehu. Pre pečenja kiflice premazati sa umućenim jajetom, posuti susamom i peći na 200*C oko 30 min. Možete ih ostaviti prazne ili puniti filom po želji.