Toggle Navigation

 

Vatreni ramstek

Na brzinu pripremite ukusan ručak.

Plativoo
Priprema

Ramstek iseći na četiri šnicle, posoliti, pobiberiti i peći na zagrejanom ulju sa obe strane. Meso izvaditi na tanjir a na ostatak ulja sipati konjak i zapaliti (flambirati). Kad nestane plamen dodati senf, biljnu pavlaku (pavlaku za kuvanje) i kuvati još minut dva. Obariti povrće u slanoj vodi pa servirati uz sos i meso.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 600 g ramsteka
    • 100 ml konjaka
    • 60 g senfa
    • 300 ml pavlake za kuvanje
    • so
    • biber
    • 3 kašike ulja
    • 300 g barenog brokolija
    • 300 g barene šargarepe