Toggle Navigation

 

Sočni pilav

Sočno, fino, kremasto...

Plativoo
Priprema

Praziluk iseći na kolutove i pržiti na ulju, dodati beli luk, šampinjone i sitno iseckan kupus. Sve zajedno pržiti par minuta, a zatim dodati belo meso iseckano na kockice i pirinač, dodati začine i naliti supom. Kuvati par minuta, sipati u vatrostalni sud i peći na 200 stepeni oko pola sata.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

50 min.

Autor:

ivana pesic

Sastojci

    • 1 komad belog pileceg mesa
    • 400 g šampinjona
    • 2 struka praziluka
    • 1 glavica belog luka
    • 500 g kupusa
    • 100 g pirinča
    • 2 dl bistre supe
    • mešavina začina
    • biber