U činiji pomešati mladi kajmak i mileram, dodati sitno iseckan svež bosiljak i ponovo promešati.
Pečenu papriku dobro prosušiti.
Listić pršute premazati u tankom sloju namazom od kajmaka, preko njega staviti list pečene paprike i uviti u rolnicu.
Ponoviti postupak i ostaviti u frižideru da se stegne.
Pre posluženja rolnicu iseći na pola.
Porcija za odraslu osobu - 125 g
Energetska vrednost porcije - 230 kcal
Natrijum - 909 mg
Masti - 19 g
Masti (%) - 79 %
Zasićene masti - 14 g
Holesterol - 82 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 6 g
Ugljeni hidrati (%) - 12 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 62.5 g
Energetska vrednost porcije - 115 kcal
Natrijum - 454.5 mg
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 39.5 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 41 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 4.5 %
Ugljeni hidrati - 3 g
Ugljeni hidrati (%) - 6 %
Vlakna - 0 g