U šerpu staviti crni čaj, sok od pomorandže, smeđ i šećer, vanil-šećer i štapić cimeta.
Kuvati dok ne proključa, sipati crveno vino i kuvati još par minuta.
Punč rasporediti u čaše, u svaku dodati malo ruma i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 150 g
Energetska vrednost porcije - 90 kcal
Natrijum - 7 mg
Masti (%) - 1 %
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 1 %
Ugljeni hidrati (%) - 98 %
Vlakna - 0 g
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 24 g
Vreme pripreme - 15 min.
Broj osoba - 4
Porcija za odraslu osobu - 75 g
Energetska vrednost porcije - 45 kcal
Natrijum - 3.5 mg
Masti (%) - 0.5 %
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 0.5 %
Ugljeni hidrati (%) - 49 %
Vlakna - 0 g
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 12 g
Vreme pripreme - 7.5 min.
Broj osoba - 2