Lisnato testo razvući oklagijom, iseći na kocke (veličine kalupa u kojem će se peći) i staviti u namašćen kalup za mafine.
Premazati kečapom, staviti listiće stišnjene šunke, listiće sira, kolut paradajza, posuti parmezanom i origanom i peći u rerni zagrejanoj na 200*C oko 20 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 290 kcal
Belančevine - 13 g
Belančevine (%) - 17 %
Masti - 18 g
Masti (%) - 56 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 30 mg
Ugljeni hidrati - 20 g
Ugljeni hidrati (%) - 27 %
Natrijum - 677 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 145 kcal
Belančevine - 6.5 g
Belančevine (%) - 8.5 %
Masti - 9 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 15 mg
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 13.5 %
Natrijum - 338.5 mg
Vlakna - 0.5 g