Lisnato testo razviti na tanki list i iseći na trake.
Premazati senfom u tankom sloju, na svaku traku staviti kobasicu i čvrsto zamotati.
Poređati u tepsiju, premazati umućenim jajetom i peći u rerni zagrejanoj na 200°C, oko 20 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 120 g
Energetska vrednost porcije - 360 kcal
Belančevine - 12 g
Belančevine (%) - 14 %
Masti - 23 g
Masti (%) - 56 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 43 mg
Ugljeni hidrati - 27 g
Ugljeni hidrati (%) - 30 %
Natrijum - 731 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 60 g
Energetska vrednost porcije - 180 kcal
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 7 %
Masti - 11.5 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 21.5 mg
Ugljeni hidrati - 13.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 15 %
Natrijum - 365.5 mg
Vlakna - 0.5 g