U činiju staviti sve sastojke i umesiti glatko testo.
Razviti na radnoj površini testo na list debljine 1 cm i iseći nožem štapiće.
Poređati štapiće u pripremljenu tepsiju, premazati umućenim belancetm i staviti da se peku u zagrejanu rernu na 220*C, oko 20 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 65 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 15 %
Masti - 3 g
Masti (%) - 33 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 12 g
Ugljeni hidrati (%) - 52 %
Hlorid - 65 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 15 g
Energetska vrednost porcije - 32.5 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 7.5 %
Masti - 1.5 g
Masti (%) - 16.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 6 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Hlorid - 32.5 mg
Vlakna - 1 g