Toggle Navigation

 

Vitaminska čorba

ukusna čorbica za svako doba godine....

Plativoo
Priprema

Povrće dobro oprati i skuvati u slanoj vodi. Skuvano povrće dobro ispasirati u blenderu. Umutiti jaje ,dodati brašno, pavlaku i sve to dobro izmešati. Začiniti po ukusu. Sipati u kipuću čorbu i pustiti da vri još 5 minuta. Služiti toplo. Prijatno!

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

Sonja_Nis

Sastojci

    • 1/3 praziluka
    • malo peršuna
    • 2-3 prokelja
    • 1-2 šargarepe
    • malo paškanata
    • paprika
    • 2 kašike pavlake
    • 2 kašike brašna
    • 1 jaje
    • so
    • mešavina začina
Ključne reči:
povrce pavlaka brašno jaja