Penasto umutiti jaja, vanilin šećer i šećer. Dodati brašno, gustin, prašak za pecivo i vodu pa kada se sve lepo sjedini dodati rendanu čokoladu i promešati. Smesu izručiti u pleh obložen papirom za pečenje i peći u zagrejanoj rerni na 200*C. Kada je kora pečena izručiti je na mokru krpu na kojoj je posut šećer i urolati. Ostaviti da se skroz ohladi. Odvojiti malo mleka i rastvoriti puding, a od ostalog sipati u odgovarajuću šerpu, dodati šećer i staviti da se kuva. Kada mleko počne da ključa umešati rastvoreni puding i skuvati gust krem. Kada je krem skuvan skloniti sa ringle i ohladiti. Penasto umutiti margarin i šećer u prahu pa sjediniti sa ohlađenim pudingom i dobro promešati. Odvojiti pola fila za premazivanje torte. Izvaditi koru iz krpe, namazati je filom, posuti seckanim jagodama pa iseći na dve dugačke trake a te dve trake iseći na još pet manjih, tako da se dobije deset traka. Uzeti jednu traku spojiti i staviti na sredinu tacne pa nastavljati sa ostalim trakama dok se ne utroše sve u krug. Od druge polovine fila premazati celu tortu. Umutiti šlag i naneti na tortu i ukrasiti jagodama.