Napolitanke izdrobiti rukom, a 150 g kikirikija krupnije samleti. Pomešati kikiriki, napolitanke i eurokrem. Ruke malo namazati puterom, da se masa ne bi lepila i oblikovati kuglice.Ostaviti pola sata u frizideru, pre stavljanja glazure. Za glazuru otopiti belu čokoladu sa uljem, dodati 30 g mlevenog kikirikija i pomešati. Ohlađene kuglice valjati u glazuru, ostaviti da se stegnu u frižiderui poređati u papirne korpice.
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 140 kcal
Natrijum - 336 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 53 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 13 g
Ugljeni hidrati (%) - 36 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 20 g
Energetska vrednost porcije - 70 kcal
Natrijum - 168 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 26.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 5.5 %
Ugljeni hidrati - 6.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 18 %
Vlakna - 1 g