Na ravnoj podlozi posutoj brašnom, stavimo kore i razvaljamo u veličini tepsije. Za gornju koru isečemo testo na parčiće, izbuškamo viljuškom i stavljamo da se peku. Fil: Od 1 l mleka odvojimo 1 dl za fil a ostatak stavimo da se kuva. Umutimo 9 žumanaca sa 9 kašika šećera. Kad je penasto umućeno u to dodamo puding i 1 dl mleka. Prethodno umućenu smesu dodajemo polako u kipuće mleko uz stalno mešanje žicom da se ne bi zgrudvalo. Na kraju dodamo i jednu kockicu margarina i sve još promešamo par puta i skidamo sa šporeta. Umutimo 9 belanaca sa dodatkom 4 kašike sšećera ili po ukusu. U vruću prethodnu smesu dodajemo umućena belanca i promešamo da se sjedine. Takvu smesu premazujemo preko donje kore i ostavimo da se ohladi. Kad se ohladi stavljamo šlag i prekrivamo sa prethodno iseckanim gornjim korama. Posipamo prah šećerom i poslužimo.