Umutiti sastojke za koru i razliti u pleh. Kore pečem u plehu veličine 34x23 u koji sam stavila pek papir (ja i pek papir tanko namažem margarinom i pospem brašnom onako ovlaš). Umutim 18 jaja i 1 kg šećera i kuvam na pari , a kada je fil skoro ukuvan dodam 600 g čokolade za kuvanje. Fil ostavim da se hladi. Dobro umutiti 500 g margarina da se cakli , da bude pjenast i postepeno dodavati ohladnjen fil. Umutiti 400 g šlaga (ja kupjem na kilogram) sa 6 dl mineralne vode... i mazanje može da počne...:)...moram da naglasim da ova količina šlaga može da nafiluje tortu i unutra i okolo filujem ovako: -kora - fil - sšag - kora - fil - šlag - kora.....okolo ukrasite po želji... u ovom slučaju je to bio šlag a odlična je za fondan... kore da bi bile sočnije ja napršćem čokoladnim mlijekom.