Korica (kora): Skuvati kafu i prohladiti. Keks umakati u kafu i ređati na dno kalupa sa skidajućom stranicom (može se formirati i kora od mlevenog keksa i kafe).
Krem od sira: Dve kesice želatina razmutiti u 8 kašika hladne vode i pustiti da nabubri. Umutiti slatku pavlaku. Pomešati ručno (Ella) krem sir, kiselo mleko i šećer, dodati umućenu slatku pavlaku, koricu i sok od 1/2 limuna. Nabubreli želatin otopiti na pari i polako umešati u kremu muteći mikserom par minuta. Kremu preliti preko korice (kore) od keksa i staviti u frižider.
Voćni žele: Jednu kesicu želatina potopiti u 4kašike hladne vode i pustiti da nabubri. Smrznuto voće staviti u šerpicu dodati šećer i pustiti da kad provri kuva 2 minuta, na srednjoj temperaturi. Skinuti sa vatre pa dodati nabubreli želatin, promešati i ostaviti da se prohladi. Izvaditi kolač iz frižidera, preliti voćnim žele prelivom i vratiti u frižider na par sati hlađenja.