U veći sud stavimo brašno, posolimo i dodamo 3 kašike ulja. U šerpu sa zagrejanim mlekom dodamo šećer i kvasac i mešamo žicom za mućenje dok se kvasac ne rastopi. Zatim sadržinu iz šerpe dodamo u sud sa brašnom i promešamo. Testo umesimo rukom i ostavimo tridsetak minuta da se udvostruči. Peršun sitno iseckamo a šunkaricu isečemo na kockice. Naraslo testo premesimo na pobrašnjenoj radnoj površini i podelimo na 6 jednakih delova. Od svakog parčeta formiramo jufku i od svake razvučemo okruglu tanku koru. Na sredinu stavimo kečap, premažemo majonezom, zatim dodamo kockice šunkarice,i sečen peršun i izrendan kačkavalj. Savijemo koru na polovinu i krajeve pritisnemo prstima da se zalepe. U činiji izmutimo 2 jaja a zatim svaku pancerotu prvo uvaljamo u jaja pa u prezlu i redjamo u pleh namazan margarinom. Peći 20 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Po želji gotove pancerote posuti rendanim parmezanom. Prijatno!