Toggle Navigation

 

Soja sa suvim vratom

iznenadjenje za ukucane

Plativoo
Priprema

Sojine komadiće skuvati u slanoj vodi, sa bosiljkom, origanom i majčinom dušicom, a zatim ih ocediti. Tanko nasečen suvi vrat poređati u nauljenu vatrostalnu posudu, preko njega posuti na rebarca isečen crni luk, preko toga staviti sojine komadiće i posuti peršunom. Na kraju poređati listove kačkavalja. Peći u rerni zagrejanoj na 200*C oko 30 minuta.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 200 g komadića soje
    • 200 g suvog vrata
    • 2 glavice crnog luka
    • 100 g tost kačkavalja
    • 2 kašike maslinovog ulja
    • 1 kašicica peršuna