Glavice crnog luka, tri češnja belog luka i pola veze peršuna sitno isečemo. U tiganju na zagrejanom ulju pržimo isečen crni luk. Kriške hleba iskidamo na parčad, stavimo u sud i prelijemo mlekom. Omekšalom hlebu istisnemo višak mleka. U veći sud stavimo meso, omekšali hleb, isečena tri češnja belog luka, dodamo jaje, pola veze peršuna, 1 kašiku mešavine začina, posolimo, pobiberimo, dodamo ispržen crni luk, promešamo, a zatim sadržinu mesimo rukom dok se sastojci ne sjedine. Od smese formiramo ćufte. Ćufte uvaljamo u kukuruzno brašno i pržimo u tiganju u većoj količini zagrejanog ulja. U šerpu, na šporetu, sa oko 500 ml vode stavimo kocku za supu i drugu polovinu veze peršuna i preostala 2 češnja belog luka,sipamo supu i mešamo žicom za mućenje. Dodamo senf i promešamo. Ispečene ćufte stavimo u činiju obloženu papirom da upije nepotrebnu masnoću. U tiganj sa sosom dodamo pavlaku, preostali isečen peršun, mešamo žicom, dodamo mešavinu začina, pobiberimo i posolimo. Zatim u tiganj sa sosom dodamo ispečene ćufte. Ostavimo sadržinu da se dinsta 10 minuta. Ćufte serviramo u dubok tanjir i prelijemo preostalim sosom iz tiganja.