Toggle Navigation

 

Brze šnicle

Jako ukusne, mogu se pripremiti i dan ranije.

Plativoo
Priprema

šnicle rastanjiti tučkom za meso. Jednu stranu umočiti u brašno i spustiti na vruće ulje. Kad porumeni, okrenuti na drugu stranu. Izvaditi pečene šnicle, posoliti i pobiberiti. Propržiti beli luk na ulju u kome su se pekle šnicle. Kad luk požuti, dodati 2 dl vode, promešati, a kad provri, smanjiti vatru, vratiti šnicle u posudu i dinstati 10-tak minuta. Prilog- zapečeni brokoli ili karfiol i pečeni krompir.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

30 min.

Autor:

ivankaci

Sastojci

    • 2 cena belog luka
    • brašno
    • so
    • biber
    • ulje
    • voda
    • krompir