Umutiti u činiji jaje, so, prašak za pecivo, ulje, vodu i oba brašna.
Ulje dobro zagrejati.
Kašikom vaditi po malo mase i stavljati u ulje. Pržiti uštipke dok ne porumene, a zatim ih vaditi na papirni ubrus da upije višak masnoće.
Servirati uštipke i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Folna kiselina - 20 mg
Porcija za odraslu osobu - 140 g
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 9 %
Masti - 4 g
Masti (%) - 31 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 11 mg
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 60 %
Natrijum - 94 mg
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Folna kiselina - 10 mg
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 4.5 %
Masti - 2 g
Masti (%) - 15.5 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 5.5 mg
Ugljeni hidrati - 7.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 30 %
Natrijum - 47 mg
Vlakna - 0 g