Postupak za pripremu ovog kolača je sledeći:
Kora: belanaca ulupati u čvrsto šne. U drugoj činiji umutiti žumanaca, šećer, vanil-šećer, ulje, vrelu vodu i malo praška za pecivo. U to dodati brašno, a zatim lagano varjačom dodati šne od belanaca. Peći u rerni na 200*C, 10 minuta.
Narandžasti fil: u 100 ml mirinde umutiti puding od vanile sa šećerom i malo narandžaste boje za kolače. Preostalu mirindu staviti u šerpu, pa u tome skuvati puding. Vreo fil staviti na biskvit, zatim dodati petit keks, oko 150 g, umakati u mleko i slagati na vreo puding.
Beli fil: gustina, šećer umutiti sa 100 ml mleka, a preostalo mleko staviti u šerpu i kad mleko provri skuvati u njemu gustin. U ohladjen gustin dodati penasto umućen margarin pa sve fino umutiti i preliti preko petit keksa.
Zatim čokoladu i margarin lagano istopiti, dodati ulje, prohladiti i preliti preko belog fila. Ukrasiti po želji. Prijatno!