Toggle Navigation

 

Komadići ribe "Sabljarke" sa maslinama

Ako volite da jedete morsku ribu preporučujem Vam ovaj recept, komadići ribe Sabljarke uz masline.

Plativoo
Priprema

Pripremite sve neophodno za pripremu jela.

U velikom tiganju dinstajte 2 češnja belog luka i izmrvljenu čili papričicu, a kada beli luk potamni, dodajte komadiće ribe sabljarke. Čim riba porumeni, dodati soli i 2dl belog vina. Sada dodajte cherry paradjz isečen na pola, crne masline, zelene masline i bosiljak. Pokrite poklopcem i kuvajte 5-6 minuta a potom servirajte Prijatno !

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

40 min.

Autor:

Brankoleone

Sastojci

    • 350 g cherry paradajza
    • 100 g zelenih maslina
    • 70 g crnih maslina
    • 2 cešnja belog luka
    • 1 crvena čili papričica
    • 2 dl belog vina
    • so
    • maslinovo ulje