Toggle Navigation

 

Kanapei

Predivno predjelo ili zakuska za dečje rodjendane!

Plativoo

Bavarske kifle iseči na kolutiće debljine 0,5 cm. Listove zelene salate poredjati na tacnu na kojoj ćete servirati kanapee. Na sredinu tacne stavite pola zelene jabuke i ubodite naizmenično 12 čačkalica. Od druge polovine jabuke napravite ukras u obliku lepeze. Svaki komadić kifle premažite sa mešavinom krem sira i majoneza sa dodacima začina koje želite: ljuta paprika, kari, slatka paprika, origano, peršun, mirodjija. Po želji kombinujte, kolutić kifle, fil, kolutić kifle, fil, praška šunka, malo paprike i na vrh zrno kukuruza ili graška. Svaki kanape može biti različit. Krekere isto premazati filom, staviti i odgore staviti masline i na vrh mali čeri paradajz. Veoma se brzo priprema a ako vas gosti iznenade, brzo ćete vi njih iznenaditi ovakvom zakuskom! Prijatno!