Kora: Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno, ulje i mlevene lešnike. Sve izmešati varjačom. Razliti smesu u četvrtast pleh obložen papirom za pečenje. Peći 18 minuta u rerni na 180*C. Pečenu koru ohladiti i iseći na tri trake.
Fil: 900 ml mleka staviti da se kuva sa 6 kašika šećera. U činiji pomešati 3 pudinga i 4 kašike brašna sa 100 ml mleka. U provrelo mleko sipati smesu i uz stalno mešanje kuvati dok se ne zgusne. Skuvan fil ohladiti. Dok se puding hladi, umutiti puter sa šećerom u prahu. U ohlađen puding dodati umućen puter sa šećerom i mutiti sa mikserom dok ne postane penast krem. Umućeni fil podeliti na dva dela, jedan deo ostaje žut, a u drugi dodati otopljenu čokoladu.
Filovanje: Na tacnu staviti isečenu koru, pa polovinu žutog fila, poređati plazma keks namočen u mleko i premazati preostalim žutim filom. Zatim staviti drugu koru, malo pritusnuti rukom, poravnati, staviti polovinu fila sa čokoladom, poređati krem bananice i premazati preostalim čokoladnim filom. Zatim staviti treću koru i blago stisnuti rukama. Umutiti slatku pavlaku i ukrasiti celu tortu.