Toggle Navigation

 

Punjeni kupus sa mesom

Kombinacija koju treba te isprobati.

Plativoo
Priprema

Glavicu kupusa izdubiti. Izvaditi sredinu kupusa i iseckati. Na malo ulja propržiti dve glavice crnog luka, dodati iseckan kupus, prodinstati, dodati suvu i svežu junetinu, dodati začine po ukusu i dinstati na laganoj vatri. Sipati pola litre vode i kad voda uvri dodati pirinač. Fil prohladiti i napuniti šupljinu u kupusu. Ono što ostane od fila staviti oko napunjenog kupusa. Naliti vodom, dodati još malo vegete, poklopiti staviti u rernu na 200*C. Posle 120 min izvaditi iz rerne, napraviti tanju zapršku i jos 15 min peći u rerni. Služiti uz pire krompir ili palentu. Prijatno!

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Sastojci

    • 1 glavica kiselog kupusa \n500gr seckane junetine \n200gr suve junetine \n100gr pirinca \nso biber vegeta aleva paprika slatka i ljuta sve po ukusu
Ključne reči: