Sve navedene sastojke za testo staviti u vanglu i sa mlakim mlekom zamesiti u fino i glatko testo. Podeliti odmah testo na manje loptice. treba da bude 22 loptica. Ostaviti 15 minuta da se odmore, a zatim svaku lopticu razviti filovati, uviti i oblikovati kiflu. ZA PRVI RED TREBA 9 KIFLI (9 LOPTICA SE PRESEKU UKOSO I DOBIJE SE 18 POLOVINA), ZA DRUGI RED TREBA 7 KIFLI (KAD SE PRESEKU UKOSO NA POLA DOBIJE SE 14 POLOVINA). ZADNJI RED TREBA 5 KIFLI (PRESEČENO UKOSO NA POLA I DOBIJE SE 10 POLOVINA). 1 KIFLA OSTAJE CELA ONA SE UVIJE U KRUG I TREBA DA SE STAVI NA SREDINU.
NAČIN SLAGANJA: 18 POLOVICA KIFLI SLOŽITI U TEPSIJU TAKO DA SEČENI DEO BUDE DO IVICE TEPSIJE. PREKO SLOŽITI 14 POLOVINA, A ZADNJI RED SLOŽITI DA MALO VISI U UNUTRAšNJOSTI KRUGA. U UNUTRAšNJOST STAVITI ONU KIFLU šTO JE SMOTANA U KRUG. TAKO FINO UREĐENU POGAČU OSTAVITI 15 MINUTA DA NADOĐE. PREMAZATI JE SA NEUMUĆENIM BELANCIMA I POSUTI SUSAMOM. PEĆI 35 MINUTA U ZAGREJANOJ RERNI NA 180*C. PRED KRAJ POJAČATI TEMPERATURU NA 200*C I PEĆI JOš 15 MINUTA. PRIJATNO